Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

tisdag 31 januari 2012

Ben för Ben av Carol O Conell

Oren har blivit hemkallad, av att hushållerskan Hannah, skrivit att hans far domaren Henry Hobbs, hade köpt en kista. Oren trodde att hans far var döende, men det var så, att hans yngre bror, hade börjat komma hem. Det låg ben på verandan, han kom hem ben för ben.Josh den yngre hade varit spårlöst försunnen.
För tjugo år sedan, hade bröderna gått in i skogen och bara Oren återvänt. En thriller om sanningen i en stad fylld med exeentriska och vackert gestaltade karaktärer, som alla har något att dölja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar